Interactieve lezing Verbindende (Geweldloze) Communicatie

Empathie als breekijzer. Interactieve lezing

Ik geef lezingen op aanvraag en ik verzorg ook informatiebijeenkomsten. De eerstvolgende informatiebijeenkomst is op vrijdag 22 maart om 16:00 uur in Pakhuis Noorderhaven, Noorderhavenstraat 49, te Zutphen.Overige data: vrijdagen 17 mei, 27 september en 22 november ook van 16:00 – 17:30 uur. Opgeven bij mij. Kosten: Part € 15,– zzp: 25,– bedrijf: 40,–

In 2006 kwam ik in aanraking met ‘Geweldloze Communicatie‘ en dat fascineerde me meteen. img_0146
Enkele jaren heb ik me intensief hierin verdiept in binnen- en buitenland. Sinds mei 2016 ben ik gecertificeerd trainer in deze fascinerende methode.

Lezing: In mijn interactieve lezing vertel ik wat deze methode is, het ontstaan, het doel, hoe het werkt en wat dit gezelschap eraan kan hebben. Hierbij zal ik mij baseren op wat voor deze groep interessant is en welke vragen er in de zaal leven.
Vorm: Ik vertel een en ander en mensen krijgen daarnaast tussendoor korte opdrachten om in twee- of drietallen iets te oefenen.

Ook zal ik de lezing aankleden met wat licht-humoristische stukjes, die ik ontleen aan mijn cabaretprogramma’s en mijn korte verhalen.

Voor wie? Interessant voor iedereen die zich wil oriënteren op een meer menswaardige samenleving in het groot en klein, en hoe je daaraan kan bijdragen.
Geschikt voor onderwijs, (geestelijke) gezondheidszorg, overheid, vrijwilligersorganisaties, psychologen, coaches / trainers, mediators, kerken, politieke partijen, bussinessclubs, e.a.
Ik pas de lezing aan en spits het inhoudelijk toe op uw gezelschap.

Praktisch: Lengte van de lezing in overleg. Mijn voorkeur is ongeveer minimaal 2 uur inclusief een pauze, maar het kan altijd anders. Kosten ook in overleg.

Reacties:

“Dit geeft een basis onder alles wat ik doe”. Trainer / coach.
“Sinds ik dit ken, is dit de methode die ik het meest gebruik.” Psycholoog
“Deze methode in combinatie met mediation geeft de benodigde emotionele rust voor het oplossen van conflicten.” Mediator
“Dit was echt heel waardevol.” Vrijwilliger