Relatie Check-Up

Stuit je op een dilemma in je relatie? Doe de ‘Relatie Check-Up’.

Vrijheid in verbinding, verbinding in vrijheid.

Voor wie? In allerlei relaties, tussen geliefden, tussen ouders en kinderen, tussen collega’s, kunnen adders onder het gras kruipen, die ongemerkt het fundament wegvreten. Het is velen overkomen: op een dag sta je met stomheid geslagen te kijken naar de kloof: geen weg meer terug. Voorkom dit!
Vaak komt dit doordat lastige kwesties uit de weg gegaan worden. Je weet gewoon niet goed hoe je het aan moet pakken… Wil je ellende voorkomen, doe dan samen de ‘Relatie Check-Up’ gebaseerd op Verbindende Communicatie.

In de Check-Up kijken we naar: hoe gaan jullie om met conflicten en irritaties? Durven jullie je uit te spreken over wat je dwars zit? Zijn jullie duidelijk over wat je nodig hebt? Zorgen jullie goed genoeg voor jezelf, of leveren jullie te veel van jezelf in? Welke behoeftes vervult de relatie en welke niet? Verbinding in vrijheid!

Wat? Doel van de relatie check-up is stilstaan bij hoe de relatie voor beiden is en desgewenst veranderingen aanbrengen. Hanteerbaar maken wat er speelt, onder het vloerkleed vandaan halen wat er mogelijk ligt en de mogelijke verstrengeling in gezonde verbinding omzetten. Wat is daarvoor nodig? imgres

Hoe? In een sfeer van veiligheid en vertrouwen bied ik een structuur en aanpak om essentiële zaken te bekijken met elkaar. Ik zorg dat beiden gehoord en gezien worden.

Tot slot komen we tot ‘duurzame’ afspraken. Hoe kan je wat besproken is bestendigen en hoe kan je jezelf en of de ander eraan helpen herinneren de dingen die je wil veranderen ook daadwerkelijk anders te doen?

Tijd? Drie gesprekken van anderhalf uur. Tussendoor per mail wensen inventarisatie en feedback. Ik kan bij jullie thuis komen, of jullie komen naar mijn studio (bij Arnhem CS, Coehoornstraat 60.)
Kosten? € 350,– ex btw voor het geheel. (116,67 per keer). Indien ik naar jullie kom komt de reiskostenvergoeding erbij, de reistijd reken ik niet.
(Mocht het te duur voor jullie zijn, neem contact op.)
Opgeven en info: hestermacrander@gmail.com

Artikel op LinkedIn hierover van mij gericht op liefdesrelaties…

Inspiratie: In een spirituele gemeenschap in Italië maken mensen die een liefdesrelatie hebben ieder jaar bewust de balans op. Ze gaan er vanuit dat het niet vanzelfsprekend is, dat een relatie voor eeuwig is; ze willen hun samenzijn betekenis geven door er bewust bij stil te staan. Na een proces van gesprekken schrijven ze elkaar een brief, lezen die aan elkaar voor en wordt het ja-woord (indien beiden dat willen) in aanwezigheid van anderen opnieuw gegeven.