De Studio, Centrum voor persoonlijke groei en organisatieontwikkeling

De Studio, Centrum voor persoonlijke groei en organisatieontwikkeling

De studio is een ruimte die ik deel met collega Helmie Willems. Daar vinden vele workshops en trainingen plaats. De studio ligt 100 meter van Arnhem CS en is onderdeel van Coehoorn Centraal, een gebied met vele ateliers en studio’s van kleine ondernemers in het centrum van Arnhem. Parkeren kan er overigens ook makkelijk in de parkeergarage onder het CS, of langs de Rijn. De Studio is een ook training-onderneming van ons samen, vanwaaruit we trainingen ontwikkeling op basis van Verbindende Communicatie in combinatie met creatieve werkvormen.

Helmie Willems haar bedrijf heet Stilts, training en coaching. Mijn bedrijf is mijn eigen naam. Helmie en ik hebben allebei een theaterachtergrond en we zijn gecertificeerd trainers in Verbindende Communicatie (ook wel Geweldloze Communicatie of Nonviolent Communication). We bieden allebei trainingen en workshops aan, soms enigszins overlappend, beide in onze eigen stijl. Elke maand een basistraining, een verdiepingstraining en divers specifiek aanbod. Hoe onze stijl verschilt, kan je proeven als je onze websitepagina’s bekijkt. Kies wat jou past!

We geven ook samen trainingen bij bedrijven en instellingen:

Bedrijfsmatige trainingen zijn bijvoorbeeld:
* Assertiviteitstrainingen (“Nee’-zeggen is duidelijk maken waar je ‘ja’ tegen zegt),
* Feedbacktrainingen (Feedforward: positief gericht vanuit het nu),
* Leiderschapstrainingen (Bijv. in gespreksvoering: verzuim, POP, functioneringsgesprekken.)
* Burn-out preventie. (Weten wat je nodig hebt om goed te functioneren.)
Workshops kunnen In Company gegeven worden. Voor organisaties is het vrijgesteld van btw.

Oefengroepen Verbindende Communicatie: open voor iedereen die de basistraining heeft gedaan.

1 x per maand op maandagavond, begeleiding van Helmie: Opgeven: info@stilts.nl 2 x per maand op woensdagavond, begeleiding van Hester: hestermacrander@gmail.com

Zie voor de agenda van de diverse trainingen en workshops onze websites.