Studio Coehoorn

Studio Coehoorn

In de studio die ik deel met collega Helmie Willems vinden vele workshops en trainingen plaats. De studio ligt 100 meter van Arnhem CS en is onderdeel van Coehoorn Centraal, een gebied met vele ateliers en studio’s van kleine ondernemers in het centrum van Arnhem. Parkeren kan er overigens ook makkelijk in de parkeergarage onder het CS, of langs de Rijn.

Helmie Willems haar bedrijf heet Stilts, training en coaching. Mijn bedrijf is mijn eigen naam. Helmie en ik hebben allebei een theaterachtergrond en we zijn gecertificeerd trainers in Verbindende Communicatie (ook wel Geweldloze Communicatie of Nonviolent Communication). We bieden allebei trainingen en workshops aan, soms enigszins overlappend, wel beide in onze eigen stijl. Elke maand een basistraining, een verdiepingstraining en divers specifiek aanbod. Hoe onze stijl verschilt, kan je proeven als je onze websitepagina’s bekijkt. Kies wat jou past!

Oefengroepen Verbindende Communicatie: open voor iedereen die de basistraining heeft gedaan.

1 x per maand op maandagavond, begeleiding van Helmie: 22-5, 19-6. Opgeven: info@stilts.nl
2 x per maand op woensdagavond, vanaf april op donderdag, begeleiding van Hester: 4-5, 18-5, 1-6, 15-6, 29-6. Opgeven: hestermacrander@gmail.com

Zie voor de agenda van de diverse trainingen en workshops onze websites.