Zomerworkshopweken Lage Vuursche

Zomerworkshopweek

De tweede week en derde week van juli, midden van het land, mooie locatie, inspirerende workshop! Koos Vorrinkhuis, Nivon Lage Vuursche, ook voor niet Nivon-leden.
Ik geef de tweede midweek een workshop en mijn collega Helmie Willems de derde. Zij geeft Verbindende Communicatie, in relatie tot creativiteit: schilderen en dans.

1. Workshopweek Creatief Schrijven vanuit verbinding met jezelf.
maandag 9 juli 11:00 tot vrijdagavond 13 juli 17:00 uur.

Je kan eventueel het weekend al komen en nog een weekend blijven.

Verbindende Communicatie (Nonviolent Communication) verbindt je je met jezelf. Dat heb je nodig om creatief te kunnen zijn. In dit geval: creatief schrijven. De moeilijkste vraag is vaak: waarover zal ik schrijven. We gaan dus eerst onderzoeken: wat is belangrijk voor jou? Dan vind je vanzelf je diepere thema’s en door er concrete voorbeelden bij te bedenken (of die heb je al), kun je gaan schrijven. Belangrijk is natuurlijk ook dat wat je schrijft goed communiceert met de lezer. Daar gaan we ook aandacht aan besteden. Verbinding met jezelf en de ander, via een mooi verhaal, of gedicht, of column, of nog anders.

Deze weel gaat in essentie gaat het om het ontdekken van de bron van waaruit je creëert.

Verzorging: De week is op basis van zelf-verzorging. Koken kan iedereen zelf in de keuken van het huis.

Verblijf en inschrijving: bij  Het Koos Vorrinkhuis.

Kosten:  € 290,20, niet leden € 338,80, verblijf van zo t/m za.ochtend.  Je kan eventueel ook op maandagochtend aankomen en op vrijdagavond weg gaan, dan gaan er twee nachten vanaf qua kosten.

Nivonlidmaatschap kost 40,– per jaar, daarmee ben je goedkoper uit als je meedoet aan zo’n week en kan je in alle prachtige Nivon-huizen logeren in het land en het buitenland voor relatief weinig geld.