Zomerworkshopweken Lage Vuursche

Zomerworkshopweken

Eerste twee weken van juli, midden van het land, mooie locatie, inspirerende workshops!
Koos Vorrinkhuis, Nivon Lage Vuursche, ook voor niet Nivon-leden.


Workshopweek Persoonlijke Creatieve Ontwikkeling. 
Week is van zondagavond aankomst t/m zaterdagochtend vertrek. Programma start op maandag 3 juli 11:00 tot vrijdagavond 7 juli 17:00 uur. 

 Weten welke waarden voor jou van belang zijn en van daaruit creëren. Op basis van de methode van de Verbindende Communicatie (Nonviolent Communication) verbind je je met jezelf en vandaar uit gaan we schrijven en theatermaken. Een speelse week met een wezenlijk belang.

Het gaat om bewustzijn van en leven naar wat jij nodig hebt: vanuit (zelf)empathie leren spreken van de ‘behoeftentaal’. We werken op een speelse manier, met taaloefeningen en diverse theateroefeningen. In essentie gaat het om het ontdekken van de bron van waaruit je creëert.

 

 

Theater-ontdek-week.
Workshopweek is van zondagavond aankomst en vertrek op zaterdagochtend. Het programma start op maandag 10 11:00 uur  en duurt tot vrijdagavond 14 juli 17:00 uur:

Deze week gaan we op allerlei manieren aan de gang met spel: scenes improviseren, geloofwaardig spel, humoristisch spel, hoe je met publiek kan spelen en meer. Elke dag oefeningen waardoor je met plezier met elkaar aan de gang kan.
Heb je zin in een week waarin je op plezierige wijze jouw grenzen in zelfexpressie en lef wat oprekt? Dan is theater een prima middel.  En het is ook gewoon leuk.

 

Verzorging: De weken zijn op basis van zelf-verzorging. Koken kan iedereen zelf in de keuken van het huis.

Verblijf en inschrijving: bij  Het Koos Vorrinkhuis.

Kosten:  € 290,20, niet leden € 338,80, verblijf van zo t/m za.ochtend.  Je kan eventueel ook op maandagochtend aankomen en op vrijdagavond weg gaan, dan gaan er twee nachten vanaf qua kosten.

Nivonlidmaatschap kost 40,– per jaar, daarmee ben je goedkoper uit als je meedoet aan zo’n week en kan je in alle prachtige Nivon-huizen logeren in het land en het buitenland voor weinig geld.