Zomerworkshopweken Lage Vuursche

Zomerworkshopweken (Nivon, ook niet-leden)

Begin juli, midden van het land, mooie locatie, inspirerende workshops!

Weekend creatief schrijven 5 – 7 mei.

Wie schrijft, die blijft! , Nivonhuis Eikhold, Heerlen. Columns, kort verhaal, autobiografie, fictie, poëzie. Je krijgt handige tips en gaat naar huis met een trotse verzameling teksten. Vrijdagavond start met een diner. Prijs leden € 196,00; niet leden € 217,00 op basis van volledige verzorging. Aanmelden: eikhold@nivon.nl

Maandag 3 tot vrijdagavond 7 juli: workshop Persoonlijke Ontwikkeling

Wat kan je doen om meer te leven naar wat voor jou van belang is? De methode van de Verbindende Communicatie (Nonviolent Communication) is hiervoor heel inspirerend. Duidelijk voor jezelf opkomen, kritiek van anderen opvangen, in verbinding zijn met jezelf en anderen. Het gaat om bewustzijn van en leven naar wat jij nodig hebt: vanuit empathie leren spreken van de ‘behoeftentaal’. We werken op een speelse manier, met rollenspellen en taaloefeningen.

 

 

Maandag 10 tot vrijdagavond 14 juli: Theater-ontdek-week

Heb je zin in een week waarin je op plezierige wijze jouw grenzen in zelfexpressie en lef wat oprekt? Dan is theater een prima middel. Deze week gaan we op allerlei manieren aan de gang met spel: scenes improviseren, geloofwaardig spel, humoristisch spel, hoe je met publiek kan spelen en meer. Elke dag oefeningen waardoor je met plezier met elkaar aan de gang kan.

Praktisch:

De workshopweken staan open voor iedereen, dus ook niet Nivon-leden.
Inschrijven (bij voorkeur voor 1 juni) voor de workshops bij: hestermacrander@gmail.com
Kosten: workshopweek: 175,–, te betalen bij mij, ik stuur daarvoor een nota.
Verblijf: zelf regelen en betalen bij  Het Koos Vorrinkhuis Kosten per persoon per nacht: Nivon-leden: €€ 19,20 Niet leden: € 27,30 Dus voor 6 nachten, van zondagavond t/m zaterdagochtend: 115,20 of 163,80. (Nivonlidmaatschap kost 40,– per jaar)
Verzorging: De week is op basis van zelf-verzorging. Koken kan ieder  in de keuken van het huis.

De workshops gaan door bij voldoende deelname, 8 mensen. Half juni valt dat besluit.

Hester Macrander is bekend geworden als cabaretier. Ze is theatermaker, neerlandica en trainer in Verbindende Communicatie.