Voorstelling voor speciale gelegenheden

Het zijn de kleine dingen…

theatervoorstellingen voor speciale gelegenheden“Het zijn de kleine dingen…’ is een vrolijke voorstelling gemaakt voor speciale gelegenheden. We spelen deze in het bijzonder op bedankavonden voor vrijwilligers en mantelzorgers. Het kan makkelijk aangepast worden aan andere gelegenheden, zoals jubilea, afscheid van een directeur, zoveel-jarige huwelijksfeesten.
Doel is een fijne en vrolijke voorstelling die aangepast wordt aan de doelgroep. Een gezellig en hartverwarmend programma, echt een feestje!

De geestige conferences van Hester Macrander worden afgewisseld met mooie, leuke en bekende liedjes. Elke Jansen, pianiste en zangeres, speelt moeiteloos smaakvolle gouwe ouwen, zoals onder andere bekende liedjes van Ramses Shaffy (dus geen hele volkse nummers). Ook eigen nummers van hun CD zullen passeren. Teksten worden zo mogelijk geprojecteerd, zodat wie wil, mee kan zingen.

Lengte is variabel. De totale voorstelling is 45 min. pauze. 30 min. We kunnen ook een uur of vijf kwartier aan één stuk spelen. Hester kan ook een wethouder, of vertegenwoordiger van de organisatie interviewen, of die kan een praatje houden.

Elke en ik (soms ook Elke of ik) kunnen ook een workshop verzorgen, zoals bijvoorbeeld een ‘meezingworkshop’: Ieder krijgt een boek met songteksten, zitten rond de piano en op verzoek zingen we wat ieder wil.

Voor overleg: neem contact op: 06 533 754 23 (Hester)

Reacties:

‘Heb genoten! Mooie teksten, humoristisch, ontroerend en prachtige samenzang!’
‘Spitsvondig, enthousiast en hele mooie liedjes!’
‘Sprankelend, aanstekelijk! En hoe Hester op het publiek reageert is bijzonder ad rem en sterk.

Het programma en de lengte ervan wordt in overleg met de organisatie samengesteld. Het kan aanvullend. Hester kan de avond ook presenteren als er meer andere onderdelen zijn.

Kosten: Richtlijn (overleg!) € 1000,–  ex 9% btw, ex reiskosten voor 1 auto 0,30 ct per km. Indien niet aanwezig kunnen wij zelf meenemen: piano  € 25,–, een geluidsinstallatie € 50,– (klein) of € 75,– (groot) en theaterlicht (geen kosten). Er is een beamer en een scherm nodig, dat is in de meeste zalen aanwezig. We hebben het ook zelf.

Optredens bij particulieren thuis: aangepaste tarieven, neem contact op.

Een indruk van ons in het theaterprogramma ‘Het Bloed Kruipt’