Biografie

Biografie

Ik ben opgeleid als theaterregisseur, theaterdocent en docent Nederlands. Ik ben van 1990 tot 2004 cabaretier geweest. Sindsdien ben ik hoofdzakelijk werkzaam als dagvoorzitter en/of discussieleider op congressen & symposia. Ook (of in combinatie daarmee) verzorg ik entertainment op maat, vaak in combinatie met het dagvoorzitterschap. Sinds 2008 maak ik ook weer cabaretprogramma’s. Ik heb er nu tien geschreven en gespeeld.

Daarnaast geef ik workshops op het gebied van kleinkunst, creatief schrijven, presenteren & debatteren. Dit doe ik binnen de wereld van de kunsteducatie, maar ook voor bedrijven, of binnen het (voortgezet) onderwijs.

Verder schrijf ik columns, artikelen en verhalen. Acht jaar lang had ik een vaste column op de KRO-radio. Daarna had ik ca. tien jaar een vaste column in De Gelderlander. Daarnaast schreef en schrijf ik in diverse media columns en opiniërende artikelen.

Samen met zangeres/pianiste Elke Jansen treed ik op als cabaretier. We zijn ook te boeken voor feestelijke gelegenheden, huiskamertoneel en dergelijke.