Schrijver

Schrijver

Al vele jaren schrijf ik columns. 8 jaar lang wekelijks opiniërende columns voor de KRO-radio v.a. 1992, daarna een jaar of tien voor de Gelderlander, ook op de opiniepagina. Helaas is daar per 1 augustus 2011 een eind aan gekomen. Ik schrijf nu incidenteel in diverse media.

Daarnaast heb ik wisselende periodes columns geschreven voor diverse bladen, zoals J/M Magazine, BVE-Magazine, Zorginstellingen, Kèkmagazine, Natuur en Milieu, Genoeg, Onkruid. Op aanvraag schrijf ik columns voor bedrijfsbladen.

Ook publiceer ik opiniërende artikelen in landelijke media.

Mijn verhalenbundel Rook is een drieluik. Het eerste deel, Jeuk, bevat lichtvoetige verhalen met als thema irritante mensen. Tijd bevat verhalen in een bonte verzameling stijlen, die op een specifieke dag in het jaar slaan en samen een jaar omvatten. In het laatste deel, Bloed, staan de overwegend serieuzere en soms ook langere verhalen, waarin het gaat om de wonderlijke wereld van gevoelens. 14,95.

Over het boek Rook, verhalen.

Zodra ik in je boek ga lezen wil ik snel het volgende verhaal lezen, en het volgende… Ik moet me inhouden, omdat ik je verhalen wil laten bezinken voordat ik de volgende tot me neem. Geweldig om te lezen dus, heerlijk om me mee te laten nemen in je werelden en verhalen. Soms zo herkenbaar, soms heel grappig, verdrietig, triest, enz. Dit is nou precies wat ik wil van een boek. Ik kijk uit naar je volgende…

voor

achter