Presentatievaardigheden, Dagvoorzitterschap, Pitchen

Presentatievaardigheden vanuit zelfvertrouwen en met plezier!Workshops Presentatievaardigheden/ Dagvoorzitterschap / Pitchen

Mocht een datum niet uitkomen, of er geen datum bijstaan, doe dan gerust een aanvraag, dan plan ik een dag. Ook kan ik naar de organisatie komen en daar de training geven.

Spreken in het openbaar, of jezelf profileren in gesprekken en vergaderingen is voor de meeste mensen geen lolletje. Zenuwen…, maar het moet toch! Het hoort bij je professie.
Hoe bereik je met jouw persoonlijkheid een optimale werking? Hoe kan je het eens anders dan anders doen, waardoor mensen meteen rechtop zitten? Luisteraars bereiken in hoofd èn hart met humor en ook improvisatievermogen! Weg met die irritante zenuwen, voortaan vanuit zelfvertrouwen en met plezier voor groepen staan en je zegje doen! Het gaat erom dat het werkt wat je doet.

Ik geef deze trainingen ook in bedrijven en ik coach individuen op aanvraag. Ook heb ik ruime ervaring in het geven van deze trainingen  binnen opleidingen en bedrijven.

Wat heb ik veel geleerd. Al die grappige voorbeelden en zoveel praktische aanreikingen. Ik heb genoten.’
‘Dank voor al je hulp; onze pitch is een daverend succes geworden!’

Reacties van deelnemers masterclasses ABN-AMRO:

‘Ik ben mij bewust geworden van mijn ontwikkelpunten en ook de kwaliteiten die ik heb op dit gebied.’
‘Het was een mooie afwisseling van theorie met oefening in een veilige omgeving.’
‘De inhoud van de cursus was goed. Er werd aandacht besteed aan de juiste onderdelen van presenteren. Ik ben me meer bewust van bepaalde communicatie en het effect op het publiek.’

Je kunt contact met mij opnemen om te overleggen: hestermacrander@gmail.com of: 06 – 533 754 23

Blog over mijn visie en aanpak: http://hesterspreekt.blogspot.nl/2015/05/kenmerk-van-een-slechte-spreker-die.html

Presentatievaardigheden. Presenteren vanuit zelfvertrouwen

Donderdag 26 maart 10:00 – 17:00

Sta je regelmatig voor groepen (of ga je dat doen) als leerkracht/trainer/ workshopleider of moet je af en toe een groep toespreken? Deze dag is gericht op de vaardigheden die komen kijken bij voor een publiek (groep) staan: een ontspannen houding, een heldere opbouw, contact met de luisteraars, een leuke introductie… Vanuit mijn expertise als cabaretier, tekstschrijver en dagvoorzitter ken ik het geheim van de kok en dat leer ik je in één dag. De meeste mensen hebben last van irritante zenuwen, die pakken we bij kop en kont en overwinnen we! Met gemak voor groepen staan, boeiend en overtuigend zijn.

Workshop Dagvoorzitter, ik plan op aanvraag! 

Een dagvoorzitter geeft meerwaarde aan de dag. Hoe kun jij die meerwaarde aanbrengen? Hoe kan jij dat doen, met jouw expertise en persoonlijkheid? Er komt in het algemeen meer bij kijken dan je denkt: journalistiek, organisatorisch… Vanuit mijn ervaring geef ik veel tips & trics. Je gaat tevens oefenen met de opening, aankondigingen, interviewen en omgaan met verstoringen.

Presentatievaardigheden voor introverte / bescheiden mensen (ik plan op aanvraag)

Ook: gespreksvoering tijdens vergaderingen e.d.. Ben je introvert, van nature bescheiden, wellicht ook innerlijk onzeker en kom je daardoor niet over zoals je zou willen bij werk-gesprekken, in vergaderingen, bij nieuwe contacten? Deze dag is gericht op: waar haal je plezier en innerlijke zekerheid vandaan om uit je schulp te kruipen? (Mocht je iemand kennen die er iets aan kan hebben geef het door.)

Met plezier en orde voor de klas staan. Voor leerkrachten / trainers / docenten (deze training geef ik bij Instituut Mentoris)

Lesgeven is een veeleisend vak, waarin presentatievaardigheden èn pedagogische vaardigheden een belangrijke rol spelen. Het gaat in deze training om werken aan een professionele attitude in houding en gedrag. Het gaat een uitstraling die het eind van het lokaal haalt en ook een stem die het houdt… Het gaat om: hoe ben je boeiend en kun je je verbinden met (lastige) deelnemers / leerlingen. Al deze factoren bepalen in belangrijke mate of je in staat bent leiding te geven aan het leerproces en zelf op een prettige manier overeind te blijven.

Locatie: Studio Coehoorn, Coehoornstraat 60, 6811 LA, Arnhem. Op loopafstand Arnhem CS.

Tijd: Inloop vanaf 9:45, start 10:00 tot 17:00. Zelf lunch meenemen.
Kosten particulieren: € 150,–  zzp’er: 175,– bedrijf: 250,– excl btw, incl koffie/thee, excl lunch.
(Je kan  altijd een voorstel doen wat je zonder problemen kunt betalen!)

In Company
kosten deze workshops van een dag met een groep: 750,– ex reiskosten, ex btw. (Als de instelling een opleiding is, is het btw-vrij)
Halve dag kan ook, prijs in overleg. Idem aangepaste workshop op congressen.